آشنایی با قدیمی ترین چلوکبابی های تهران

کباب
کباب

کباب، یکی از غذاهای ملی ماست. در دور ترین نقطه جهان هم که بروید، یک ایرانی را خواهید یافت که آتشی جور کرده و کبابی به راه انداخته است. اگر گذرتان به بازار بزرگ تهران افتاد و دلتان هوس کباب و جوجه کباب کرد، حتما به میدان محمدیه بروید و با رفتن به چلوکبابی مهدی کبابی، دلی از عزا دربیاورید. اگر گذرتان به بازار بزرگ تهران افتاد و دلتان هوس کباب و جوجه کباب کرد، حتما به میدان محمدیه بروید و با رفتن به چلوکبابی مهدی کبابی، دلی از عزا دربیاورید.اینجا چلوکبابی مهدی کبابی است که ۱۵۰ سال قدمت دارد و یکی از قدیمی ترین چلوکبابی های تهران به حساب می آید؛ از مرحوم غلامرضا تختی و محمدرضا طالقانی تا علی پروین و احمد مسجد جامعی از مشتریان پروپاقرص چلوکباب های آقا مهدی هستند.

کبابی مهدی ایروانی معروف به «مهدی کبابی» که پیش از این متعلق به جواد کبابی و قبل از آن هم مش‌نقی کبابی بوده، از۱۵۰‌سال پیش تاکنون کبابی است که عکس‌های صاحبان قبلی آن نیز بر دیوار کبابی نصب شده است. «مهدی کبابی» یکی از قدیمی‌ترین چلوکبابی‌های تهران به حساب می‌آید.

بازاری‌ها آدم‌های خوش‌خوراکی هستند. ظهر که می‌شود قید کار و کاسبی را می‌زنند و به فکر سیرکردن شکم‌شان می‌افتند. این‌جاست که پای «مهدی کبابی» به میان می‌آید. از کوچه‌پس‌کوچه‌های میدان مولوی و خیابان خیام که عبور کنید، زیر سقف‌های طاقی شکل و در گذرگاه تاریک بازار٬ یک دهنه مغازه کبابی می‌بینید که به «مهدی کبابی» مشهور است و مشتریان خاص خودش را دارد.

یک مغازه کاملا ساده که آدم را یاد سال‌های دور می‌اندازد. در این مغازه علاوه بر چلوکباب می‌توانید نان داغ و کباب داغ هم سفارش دهید و از نان کبابی لذت ببرید. مهدی ایروانی وظیفه مدیریت کبابی را برعهده دارد. خانواده‌اش اصالتا تهرانی است و در همین محل متولد شده است. صاحب این مغازه ابتدا پدربزرگ مهدی بوده و بعد هم پدرش؛ بعد از فوت پدر٬ او مسئولیت کبابی را برعهده می‌گیرد. مغازه از همان ابتدا در همین مکان بوده، اما قدیم طاق ضربی و وسط بازار جوی آب بوده است.

غذای مورد علاقه خیلی از ایرانی ها کباب است. همین موضوع بهانه خوبی است تا در مورد این غذای لذیذ ایرانی بیشتر بدانید، با تاریخچه کباب و کباب خورهای تاریخ آشنا شوید و به این غذای ایرانی بیشتر افتخار کنید. اما در خوردن کباب نباید زیاده روی کنید. چرا که زیاده روی در خوردنش میتواند ناسالم باشد

اصلا خوردن چلوکباب نمادی از ایرانی بودن ماست و هر کجای دنیا هم برویم باز طعم چلوکباب با کره، سماق، پیاز و گوجه های کبابی زیر زبان مان است.

بوی کباب همیشه آدم را بجوری وسوسه می کند و کمتر کسی می تواند از این غذای خوشمزه دل بکند. رستوران های مختلف و مشهوری هستند که کباب های درجه یک هم تحویل تان می دهند اما در خانه هم می توانید با تهیه ابزار مناسب به کباب خوری فکر کنید و غذایی سالم داشته باشید.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “آشنایی با قدیمی ترین چلوکبابی های تهران”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *